By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
  • 11/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
  • 1 ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
  • 1 ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
  • 1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΛΑΣ
  • 4 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ  ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ.ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ:
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΥΧΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ
  • 1Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΝΕΛΛΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΝΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΟΥΝ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ.ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΟΛΟ.ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΞΕΦΟΡΜΑΡΕΤΕ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1Κ.ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΟΝΤΙΚΙ
  • 500ΓΡ.ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
  • 1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 2 ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
  • 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
  • 50ΓΡ. ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
  • 500ΓΡ.ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • 1Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
  • 1/2Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΑΧΑΡΙ
  • ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΛΑ
  • 1Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
  • ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
  • 500ΓΡ. ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ  ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ,ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ,ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 10 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ
  • 1/2Κ.ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
  • 1/2Κ.ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
  • 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΨΙΛΛΟΚΟΜΕΝΗ
  • 250ΓΡ.ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΡΥΖΙ ΓΙΑΣΜΙΝ
  • ΔΥΟΣΜΟ
  • ΑΝΗΘΟ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΨΙΛΛΟΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ  ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ,ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ.ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΝΚΑΣΕ,ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ,3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ:
  • 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΛΟΚΟΜΕΝΟ
  • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΛΟΚΟΜΕΝΗ
  • 1 ΛΕΜΟΝΙ ΞΥΣΜΑ
  • 1/2ΦΛ.ΖΑΧΑΡΗ
  • 1/4ΦΛ.ΞΥΔΙ
  • 1/2ΦΛ. ΚΕΤΣΑΠ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΓΟΥΟΣΤΕΡΣΑΙΡ ΣΩΣ
  • 1/2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΤΑΜΠΑΣΚΟ
  • 1/2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΤΣΙΛΙ 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΣΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ.Η ΣΑΛΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΡΙΖΟΤΟ

ΥΛΙΚΑ:
  • 350ΓΡ.ΡΥΖΙ ΑΡΒΟΡΙΟ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΣΕΡΡΩΝ
  • 1 ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ
  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΛΟΚΟΜΕΝΟ
  • 40ΓΡ.ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 200ΓΡ.ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 250ΓΡ.ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ
  • 250ΓΡ.ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΡΟΖΕ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • ΑΝΗΘΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ  ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΓΙΑΧΝΙ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 ΚΙΛΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ
  • 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
  • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
  • 6 ΠΑΤΑΤΕΣ
  • 500ΓΡ.ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
  • 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΟΥΖΟ
  • 2 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
  • 4 ΚΟΚΚΟΥΣ ΜΠΑΧΑΡΙ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
  • ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΦΟΥ ΨΑΛΜΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ(ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΨΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ) ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΙΔΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΤΑΡΕΤΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ.ΑΦΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΥΖΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ.ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΚΥΚΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 10 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ
  • 400ΓΡ.ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • ΑΝΗΘΟ
  • ΛΙΓΟ ΔΥΟΣΜΟ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • 2ΑΥΓΑ
  • 3ΛΕΜΟΝΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ANOIΓΕΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ,2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ,ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ.ΟΤΑΝ Η ΓΕΜΙΣΗ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΑΛΛΑ 4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.ΕΧΕΤΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ,ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΛΕΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ.ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΚΥΚΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ.ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 400ΓΡ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΓΛΥΚΟ
  • 500ΓΡ.ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΒΡΑΣΤΟ
  • 10 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
  • 10Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ.ΣΕ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΨΗΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΕ.ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΑΦΗΣΤΕΤΗΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ 1 ΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΗΝ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ

 ΥΛΙΚΑ:
  • 1 ΒΙΤΑΜ
  • 1ΓΙΑΟΥΡΤΙ 250ΓΡ
  • 1 ΦΑΡΙΝ ΑΠ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΖΥΜΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ.ΑΠΛΑ ΖΥΜΩΣΤΕΤA ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1/2Κ.ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΟ:10
  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΕΣ
  • 100ΓΡ.ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ
  • 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
  • 1 ΚΥΒΟ ΚΡΕΑΤΟΣ
  • 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ.ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΣΟΤΑΡΩΝΤΑΣ ΤΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.ΟΤΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 ΚΙΛΑ ΣΠΑΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ
  • 1 ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΟΡΔΟ
  • 5Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΡΙΓΑΝΗ
  • 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • 1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 3Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
  • ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ.ΑΛΕΘΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ ΤΟ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΨΗΛΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ 3 ΩΡΕΣ.ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΑΛΛΗ 1 ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ

ΥΛΙΚΑ:
  • 400ΓΡ .ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
  • 300ΓΡ .ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 1200ΓΡ. ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
  • 400ΓΡ. ΜΕΛΙ
  • 400ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
  • 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
  • ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΛΑ
  • ΛΙΓΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
 ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
  ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΟ ΛΙΩΝΕΤΕ, ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΙΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΜΑΡΕΤΕ.ΕΑΝ ΕΠΙΘΙΜΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΣΠΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ:
  • 200ΓΡ.ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 1/2Κ.ΖΑΧΑΡΗ
  • 30ΓΡ.ΑΜΜΩΝΙΑ
  • 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
  • 5ΑΥΓΑ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ
  • 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ
  • 10 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙ 
  • 11/2Κ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
  • 250ΓΡ.ΜΕΛΙ
  • 250ΓΡ.ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
  • 250ΓΡ.ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΕΣΜΕΝΟ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
  • 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑ
  • 20 ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΑΛΕΣΜΕΝΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΑΘΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΟΣΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.ΕΑΝ Η ΓΕΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΗ ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΑΚΟΜΗ.ΑΦΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ.
ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΜΩΝΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ.ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΗ ΣΕ ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΟ ΣΧΗΜΑ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΝΕ ΣΧΗΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΥΛΙΚΑ:
  • 500ΓΡ.ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ(ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ)
  • 1 KΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • ΑΝΗΘΟ
  • 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ
  • 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΜΠΥΡΑ
  • 2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΠΕΛΤΕ
  • ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΛΕΥΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΑΦΡΑ ΣΦΙΧΤΟ ΧΥΛΟ. ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ.ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΖΕΣΤΟΙ.                                                                                                                                                                               

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
  • 1 ΜΙΚΡΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 3Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
  • 1/2 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • ΧΥΜΟ ΕΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ
  • 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΠΑΡΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.ΤΙΣ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ.ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΕΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΚΑΚΑΒΙΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 2 ΚΙΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΑΡΙΑ
  • 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • 8 ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
  • ΑΛΑΤΙ 
  • ΠΙΠΕΡΙ
  • 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 2 ΜΕΓΑΛΑ ΛΕΜΟΝΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.ΒΑΖΕΤΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΒΡΑΣΗ ΨΑΦΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΩΝ ΛΕΜΟΝΙΩΝ.ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ.Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΓΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΖΟΥΜΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΟ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1/2Κ.ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
  • 1Κ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ
  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
  • 1/2Κ.ΣΠΑΝΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ
  • 2 ΠΡΑΣΑ
  • 1/3 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ
  • ΛΙΓΟ ΜΑΊ΄ΝΤΑΝΟ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ
  • 1/2ΚΟΥΠΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 3 ΚΟΥΠΕΣ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
  • 1 ΣΟΔΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ.ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ.ΖΕΜΑΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΤΕ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΤΩ,ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ.ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.
ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΥΛΙΚΑ:
  • 500ΓΡ.ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
  • 6 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
  • 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
  • 200ΓΡ.ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΦΑΒΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗ.ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΨΑΦΡΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ(ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ)ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΒΑ ΒΡΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΟΝΟ ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ.ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΩΝ.ΟΦΕΙΛΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΣΚΟΡΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 ΥΛΙΚΑ:
  • 500ΓΡ.ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΟ7
  • 5ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • 1/2ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
  • 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ
  • 1/2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΛΑΦΡΑ.ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΖΥΜΑΡΙ ΠΙΤΣΑΣ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1ΚΟΥΠΑ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ
  • 1/4ΚΟΥΠΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
  • 1/4ΚΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ
  • 1ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ
  • 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
  • 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
  • 1 ΑΥΓΟ
  • 1/2Κ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ.ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΕΥΡΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΑΔΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΑΣ.ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΣΠΕΤΣΟΦΑΊ΄

ΥΛΙΚΑ:
  • 1/2Κ.ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
  • 5 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ(ΦΛΩΡΙΝΗΣ)
  • 10 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΟ
  • 5 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ 
  • 6 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • 500ΓΡ.ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΕΣ
  • 2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΠΕΛΤΕ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ
  • 2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΑΧΑΡΙ
  • 10 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ 10 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΤΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ 1/2ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1Κ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
  • 1Κ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 250ΓΡ. ΚΑΡΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 400ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΝΕΛΛΑ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ

ΣΙΡΟΠΙ:
  • 11/2Κ.ΖΑΧΑΡΗ
  • 400ΓΡ. ΓΛΥΚΟΖΗ
  • 6 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
  • 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
  • 1/2 ΛΕΜΟΝΙ ΧΥΜΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ,ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ.ΛΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΒΟΥΤΥΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΨΙ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΡΩΝΕΤΕ 4 ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΤΥΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΦΥΛΛΟ,ΒΟΥΤΥΡΟ,ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 8 ΦΥΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΤΕ.
ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΝΤΙΖΕΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.
ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 60' ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 10΄
ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΖΕΣΤΟΣ ΣΙΡΟΠΙΑΖΕΤΕ  ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΚΟΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 2 ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
  • 1 ΑΥΓΟ
  • 5 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
  • 200ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 1/2Κ ΓΚΟΥΝΤΑ-ΕΝΤΑΜ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
  • 1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΜΑGGI
  • ΠΙΠΕΡΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ. ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ,ΤΑΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ.ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.   
ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 30΄ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS