ΥΛΙΚΑ:
ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ.ΣΕ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΨΗΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΕ.ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΑΦΗΣΤΕΤΗΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ 1 ΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΗΝ.
- 400ΓΡ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΓΛΥΚΟ
- 500ΓΡ.ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΒΡΑΣΤΟ
- 10 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
- 10Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
- 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ.ΣΕ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΨΗΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΕ.ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΑΦΗΣΤΕΤΗΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ 1 ΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΗΝ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου