By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 400ΓΡ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΓΛΥΚΟ
  • 500ΓΡ.ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΒΡΑΣΤΟ
  • 10 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
  • 10Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ.ΣΕ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΨΗΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΕ.ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΑΦΗΣΤΕΤΗΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ 1 ΩΡΑ.ΜΕΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΗΝ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου