ΥΛΙΚΑ:
ΚΟΒΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ. ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ.
ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΕΤΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΥΤΑΤΕ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.
ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΛΑΔΙ.
ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΖΕΣΤΑ.
ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΜΕΖΕΣ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
- 1Κ. ΑΣΠΡΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
- 1 ΔΟΣΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ(ΒΛΕΠΕ ΣΑΛΑΤΕΣ)
- 100ΓΡ. ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- 100ΓΡ. ΜΑΝΟΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- 150ΓΡ. ΕΝΤΑΜ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- ΠΙΠΕΡΙ
- 3 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
- 400ΓΡ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΚΟΒΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ. ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ.
ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΕΤΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΥΤΑΤΕ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.
ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΛΑΔΙ.
ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΖΕΣΤΑ.
ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΜΕΖΕΣ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου