ΥΛΙΚΑ:
ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΕΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΕΜΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ,ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ.
- 150ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ
- 500ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
- 1 ΛΙΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
- 4 ΑΥΓΑ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
- ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΕΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΕΜΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ,ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου