By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΜΕΛΙΤΙΝΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1K. MANOYΡΙ ΚΟΛΙΟΣ 
  • 4 ΑΥΓΑ
  • 1Κ ΖΑΧΑΡΗ 
  • 400ΓΡ. ΦΑΡΙΝΑ
  • 7ΓΡ.ΜΑΣΤΙΧΑ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ(750ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΜΠΛΕ,2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ,5Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΟΥΖΟ,ΝΕΡΟ,1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ)
EKΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΑΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.
ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.
ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΠΑΤ ΚΟΒΕΤΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΦΥΛΛΑ.
ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ.
ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ,ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου