ΥΛΙΚΑ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΛΑΦΡΑ.ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ.
- 500ΓΡ.ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΟ7
- 5ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
- 1/2ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
- 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ
- 1/2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΛΑΦΡΑ.ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου