By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΥΛΙΚΑ:
  • 500ΓΡ.ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
  • 6 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
  • 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
  • 200ΓΡ.ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΦΑΒΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗ.ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΨΑΦΡΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ(ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ)ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΒΑ ΒΡΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΟΝΟ ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ.ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΩΝ.ΟΦΕΙΛΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου