ΥΛΙΚΑ:
ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ.
ΑΦΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΤΕ ΠΕΙΝΙΡΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.
ΕΓΩ ΤΑ ΓΕΜΙΖΩ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ,ΜΠΕΙΚΟΝ,ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ.ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ.
- 300ΓΡ. ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ
- 500ΓΡ.ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
- 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ ΞΗΡΗ
- 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
- 4Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
- 1Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ.
ΑΦΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΤΕ ΠΕΙΝΙΡΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.
ΕΓΩ ΤΑ ΓΕΜΙΖΩ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ,ΜΠΕΙΚΟΝ,ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ.ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου