ΥΛΙΚΑ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΤΥΡΙ.
ΨΗΝΕΤΕ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ.
- 4 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
- 5 ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
- 1 ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
- 100ΓΡ. ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΤΥΡΙ.
ΨΗΝΕΤΕ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου