By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ

ΥΛΙΚΑ:
  • 4 ΚΙΛΑ ΣΠΑΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ
  • 1 ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΟΡΔΟ
  • 5Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΡΙΓΑΝΗ
  • 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • 1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 3Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
  • ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ.ΑΛΕΘΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ ΤΟ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΨΗΛΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ 3 ΩΡΕΣ.ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΑΛΛΗ 1 ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου