By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ

ΥΛΙΚΑ:
  • 400ΓΡ .ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
  • 300ΓΡ .ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 1200ΓΡ. ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
  • 400ΓΡ. ΜΕΛΙ
  • 400ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
  • 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
  • ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΛΑ
  • ΛΙΓΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
 ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
  ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΟ ΛΙΩΝΕΤΕ, ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΙΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΜΑΡΕΤΕ.ΕΑΝ ΕΠΙΘΙΜΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΣΠΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου