ΥΛΙΚΑ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ.ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΕΥΡΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΑΔΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΑΣ.ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.
- 1ΚΟΥΠΑ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ
- 1/4ΚΟΥΠΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
- 1/4ΚΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ
- 1ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ
- 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
- 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
- 1 ΑΥΓΟ
- 1/2Κ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ.ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΕΥΡΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΑΔΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΑΣ.ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου