By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΣΠΕΤΣΟΦΑΊ΄

ΥΛΙΚΑ:
  • 1/2Κ.ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
  • 5 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ(ΦΛΩΡΙΝΗΣ)
  • 10 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΟ
  • 5 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ 
  • 6 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • 500ΓΡ.ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΕΣ
  • 2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΠΕΛΤΕ
  • ΑΛΑΤΙ
  • ΠΙΠΕΡΙ
  • 2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΑΧΑΡΙ
  • 10 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ 10 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΤΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ 1/2ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου