By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1Κ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
  • 1Κ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 250ΓΡ. ΚΑΡΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 400ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΝΕΛΛΑ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ

ΣΙΡΟΠΙ:
  • 11/2Κ.ΖΑΧΑΡΗ
  • 400ΓΡ. ΓΛΥΚΟΖΗ
  • 6 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
  • 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
  • 1/2 ΛΕΜΟΝΙ ΧΥΜΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ,ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ.ΛΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΒΟΥΤΥΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΨΙ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΡΩΝΕΤΕ 4 ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΤΥΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΦΥΛΛΟ,ΒΟΥΤΥΡΟ,ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 8 ΦΥΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΤΕ.
ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΝΤΙΖΕΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.
ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 60' ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 10΄
ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΖΕΣΤΟΣ ΣΙΡΟΠΙΑΖΕΤΕ  ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου