By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΚΟΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 2 ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
  • 1 ΑΥΓΟ
  • 5 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
  • 200ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 1/2Κ ΓΚΟΥΝΤΑ-ΕΝΤΑΜ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
  • 1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
  • 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΜΑGGI
  • ΠΙΠΕΡΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ. ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ,ΤΑΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ.ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.   
ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 30΄ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ.

Δημοσίευση σχολίου