ΥΛΙΚΑ:
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ,ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.
ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΣΕ ΛΟΥΡΙΔΕΣ.ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΙΑ ΛΟΥΡΙΔΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ.
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ.
ΕΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΣΕΤΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΕΤΕ ΕΩΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Η ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.
- 1 ΔΟΣΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ(ΒΛΕΠΕ ΣΑΛΑΤΕΣ)
- 500ΓΡ. ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
- 500ΓΡ. ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
- 2 ΠΑΚΕΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
- 2 Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟ ΞΕΡΟ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ,ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.
ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΣΕ ΛΟΥΡΙΔΕΣ.ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΙΑ ΛΟΥΡΙΔΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ.
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ.
ΕΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΣΕΤΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΕΤΕ ΕΩΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Η ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου