ΥΛΙΚΑ:
ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.ΤΟ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ, ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ.
ΟΤΑΝ Η ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ,ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ.
Η ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ,ΕΥΚΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΜΕΖΕΣ.
- 1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 8 ΑΥΓΑ
- 500 ΓΡ.ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΛΕΣΜΕΝΕΣ
- 150 ΓΡ. ΤΣΕΝΤΑΡ Η ΓΚΟΥΝΤΑ Η ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- 1/2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
- 1/2Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
- 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.ΤΟ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ, ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ.
ΟΤΑΝ Η ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ,ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ.
Η ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ,ΕΥΚΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΜΕΖΕΣ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου