By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 8 ΑΥΓΑ
  • 500 ΓΡ.ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΛΕΣΜΕΝΕΣ
  • 150 ΓΡ. ΤΣΕΝΤΑΡ Η ΓΚΟΥΝΤΑ Η ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
  • 1/2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
  • 1/2Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.ΤΟ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ, ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ.
ΟΤΑΝ Η ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ,ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ.
Η ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ,ΕΥΚΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΜΕΖΕΣ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου