By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ

ΥΛΙΚΑ:
  • 11/2Κ. ΚΑΤΣΙΚΙ ΧΕΡΑΚΙ
  • 400ΓΡ. ΚΟΝΚΑΣΕ
  • 1Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
  • 1/2Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • 1/2Κ. ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΧΟΝΤΡΟ
  • 11/2 ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ
  • 1/2 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΤΑΨΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ,ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΚΑΣΕ,ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ.
ΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ.
ΟΣΟ ΨΗΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ 3-4 ΦΟΡΕΣ.
ΤΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΓΕΤΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΡΝΙ Η ΜΟΣΧΑΡΙ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου