By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΓΙΑΧΝΙ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 ΚΙΛΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ
  • 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
  • 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
  • 6 ΠΑΤΑΤΕΣ
  • 500ΓΡ.ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
  • 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΟΥΖΟ
  • 2 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
  • 4 ΚΟΚΚΟΥΣ ΜΠΑΧΑΡΙ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
  • ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΦΟΥ ΨΑΛΜΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ(ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΨΑΛΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ) ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΙΔΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΤΑΡΕΤΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ.ΑΦΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΥΖΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ.ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΚΥΚΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου