By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΡΙΖΟΤΟ

ΥΛΙΚΑ:
  • 350ΓΡ.ΡΥΖΙ ΑΡΒΟΡΙΟ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΣΕΡΡΩΝ
  • 1 ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ
  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΛΟΚΟΜΕΝΟ
  • 40ΓΡ.ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 200ΓΡ.ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 250ΓΡ.ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ
  • 250ΓΡ.ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΡΟΖΕ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • ΑΝΗΘΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ  ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου