ΥΛΙΚΑ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΣΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ.Η ΣΑΛΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
- 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΛΟΚΟΜΕΝΟ
- 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΛΟΚΟΜΕΝΗ
- 1 ΛΕΜΟΝΙ ΞΥΣΜΑ
- 1/2ΦΛ.ΖΑΧΑΡΗ
- 1/4ΦΛ.ΞΥΔΙ
- 1/2ΦΛ. ΚΕΤΣΑΠ
- 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΓΟΥΟΣΤΕΡΣΑΙΡ ΣΩΣ
- 1/2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΤΑΜΠΑΣΚΟ
- 1/2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΤΣΙΛΙ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΣΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ.Η ΣΑΛΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου