ΥΛΙΚΑ:
- 10 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ
- 1/2Κ.ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
- 1/2Κ.ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΨΙΛΛΟΚΟΜΕΝΗ
- 250ΓΡ.ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
- 1 ΠΟΤΗΡΙ ΡΥΖΙ ΓΙΑΣΜΙΝ
- ΔΥΟΣΜΟ
- ΑΝΗΘΟ
- 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΨΙΛΛΟΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ,ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ.ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΝΚΑΣΕ,ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ,3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ.
ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΨΙΛΛΟΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ,ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ.ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΝΚΑΣΕ,ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ,3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου