By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 10 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ
  • 1/2Κ.ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
  • 1/2Κ.ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
  • 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΨΙΛΛΟΚΟΜΕΝΗ
  • 250ΓΡ.ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • 1 ΠΟΤΗΡΙ ΡΥΖΙ ΓΙΑΣΜΙΝ
  • ΔΥΟΣΜΟ
  • ΑΝΗΘΟ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΨΙΛΛΟΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ  ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ,ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ.ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΝΚΑΣΕ,ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ,3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου