ΥΛΙΚΑ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.ΤΙΣ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ.ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΕΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ.
- 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
- 1 ΜΙΚΡΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 3Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
- 1/2 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- ΧΥΜΟ ΕΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
- 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΠΑΡΗ
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.ΤΙΣ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ.ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΕΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου