By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΣ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
  • 11/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
  • 1 ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
  • 1 ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
  • 1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΛΑΣ
  • 4 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ  ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ.ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ:
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΥΧΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ
  • 1Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΝΕΛΛΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΝΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΟΥΝ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ.ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΟΛΟ.ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΞΕΦΟΡΜΑΡΕΤΕ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου