ΥΛΙΚΑ:
ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΡΙ.
ΤΑ ΑΛΑΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ 1 ΩΡΑ.
ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΑΦΟΥ ΑΛΕΥΡΩΣΕΤΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ.
ΤΡΩΓΩΝΤΑΙ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΩΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ.
- 1Κ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
- 200ΓΡ. ΤΣΕΝΤΑΡ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- 150ΓΡ.ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- 2 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
- 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟ ΞΕΡΟ
- 1Κ.ΦΛΥΚΟΥ ΠΙΠΕΡΙ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΟΣΗ ΠΑΡΕΙ Η ΑΛΕΥΡΙ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ
ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΡΙ.
ΤΑ ΑΛΑΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ 1 ΩΡΑ.
ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΑΦΟΥ ΑΛΕΥΡΩΣΕΤΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ.
ΤΡΩΓΩΝΤΑΙ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΩΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου