ΥΛΙΚΑ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΙΖΕΤΕ.
ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ.
ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΡΙΞΤΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ.
ΟΤΑΝ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ.
- 1Κ. ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
- 1/2Κ. ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΥΔΩΝΑΤΕΣ
- 1/2Κ. ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΦΛΑΣΚΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
- 400ΓΡ. ΚΟΝΚΑΣΕ
- 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
- 2 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗ
- 1/2Κ. ΓΛ. ΜΠΑΧΑΡΙ
- ΛΙΓΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
- 1 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΙΖΕΤΕ.
ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ.
ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΡΙΞΤΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ.
ΟΤΑΝ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου