ΥΛΙΚΑ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ.
ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΤΙΣ ΒΡΑΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.
ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ,ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ,ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ.
ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥ.
- 1Κ. ΓΑΡΙΔΕΣ ΝΟ5
- 3 ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ
- 1/2Κ. ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ
- 6Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΠΠΑΡΗ
- 250ΓΡ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
- 10 ΦΥΛΛΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
- 6Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ
- ΑΛΑΤΙ
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ.
ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΤΙΣ ΒΡΑΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.
ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ,ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ,ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ.
ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου