By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1Κ. ΣΠΑΝΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ
  • 500ΓΡ. ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
  • 500ΓΡ. ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
  • 10 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 1 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟ Η 3Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΞΕΡΟ
  • 2 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.
ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΑΛΕΙΦΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΕΙΦΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΛΑΔΙ.
ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου