ΥΛΙΚΑ:
ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΑ.
ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ.
ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΤΥΡΩΣΕΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΝ ΡΑΝΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΝΕΤΕ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.
- 500ΓΡ. ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
- 500ΓΡ. ΦΕΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
- 1/2 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ
- 2 ΑΥΓΑ
- 3Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ Η ΞΕΡΟ
- 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΙΠΕΡΙ
- ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ
ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΑ.
ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ.
ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΤΥΡΩΣΕΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΝ ΡΑΝΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΝΕΤΕ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου