By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ

ΥΛΙΚΑ:
  • 500ΓΡ. ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
  • 500ΓΡ. ΦΕΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
  • 1/2 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ
  • 2 ΑΥΓΑ
  • 3Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ Η ΞΕΡΟ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΙΠΕΡΙ
  • ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΑ.
ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ.
ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΤΥΡΩΣΕΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΝ ΡΑΝΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΝΕΤΕ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου