By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ

ΥΛΙΚΑ:
  • ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:ΡΙΧΝΕΤΕ 2 Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΤΙΣΕΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ 1/2Κ.ΓΑΛΑ  ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ.ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ 200ΓΡ.ΤΥΡΙ ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΞΥΣΜΕΝΗ.ΑΦΟΥ ΠΗΞΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ 2 ΑΥΓΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.Η ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.
  • 500ΓΡ.ΦΕΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
  • 200ΓΡ.ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
  • 500ΓΡ. ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
  • ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ
  • 2 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
  • ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΤΟ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ.
ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ,ΤΗΝ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.
ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ.
ΡΑΝΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου