ΥΛΙΚΑ:
ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΕΤΕ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΟ.
ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 11/2 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.
ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ.
- 1Κ. ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ
- 2 ΛΕΜΟΝΙΑ ΧΥΜΟ
- 6 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
- 5 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ 4
- 1/2Κ. ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ 4
- ΑΝΗΘΟ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 1 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 2 ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΕΤΕ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΟ.
ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 11/2 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.
ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου