ΥΛΙΚΑ:
ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΒΑΘΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΩΣ ΚΑΤΩ.
ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ.
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΔΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ.
ΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
- 10 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΣΑΚΩΝΙΚΕΣ
- 5 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
- 10 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
- 5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
- 1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 21/2 ΚΟΥΠΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 11/2 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΒΑΘΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΩΣ ΚΑΤΩ.
ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ.
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΔΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ.
ΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου