ΥΛΙΚΑ:
ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ.
ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
- 1Κ. ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
- 1Κ. ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΥΔΩΝΑΤΕΣ
- 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
- 4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
- 1Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
- 11/2 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 2 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗ
- 4 ΚΟΚΚΟΙ ΜΠΑΧΑΡΙ
- 1/4Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ
ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ.
ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου