By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1/2Κ ΣΠΑΝΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ
  • 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ 1/2 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 11/2 ΚΟΥΠΑ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ
  • 1 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ-2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
  • 1 ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΧΥΜΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΕΑΝ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟ ΠΛΕΝΕΤΕ,ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ Η ΤΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.
ΑΦΟΥ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ.
ΟΤΑΝ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΒΑΛΤΕ 31/2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ.
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ.
ΟΤΑΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου