ΥΛΙΚΑ:
ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ,ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ,ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ 11/2 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ.
ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΜΙΣΤΟ 1/2 Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΠΑΤΑΤΕΣ.
ΤΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ,ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ 3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ.
ΞΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΒΑΖΩ ΚΑΙ 200ΓΡ ΤΥΡΙ ΞΥΣΜΕΝΟ.
- 6 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
- 6 ΠΙΠΕΡΙΕΣ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟ ΞΕΡΟ
- 24Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
- 11/2 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
- ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΛΕΣΜΕΝΟ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
- ΖΑΧΑΡΗ
ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ,ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ,ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ 11/2 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ.
ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΜΙΣΤΟ 1/2 Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΠΑΤΑΤΕΣ.
ΤΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ,ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ 3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ.
ΞΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΒΑΖΩ ΚΑΙ 200ΓΡ ΤΥΡΙ ΞΥΣΜΕΝΟ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου