By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ:
  • 6 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
  • 6 ΠΙΠΕΡΙΕΣ
  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟ ΞΕΡΟ
  • 24Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
  • 11/2 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
  • ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΛΕΣΜΕΝΟ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • ΖΑΧΑΡΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ,ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ,ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ,ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ 11/2 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ.
ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΜΙΣΤΟ 1/2 Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΠΑΤΑΤΕΣ.
ΤΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ,ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ 3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ.
 ΞΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.

ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΒΑΖΩ ΚΑΙ 200ΓΡ ΤΥΡΙ ΞΥΣΜΕΝΟ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου