By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ
  • 1/2 ΦΛ. ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 2 ΦΛ. ΚΑΡΥΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
  • 11/2ΦΛ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
  • 11/2ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  • 5 ΑΥΓΑ
  • 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ
  • 3Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
  • 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
  • 3ΦΛ.ΖΑΧΑΡΗ
  • 2ΦΛ.ΝΕΡΟ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΕΛΟΓΑΡΥΦΑΛΛΑ.
ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΤΗ ΣΟΔΑ ΣΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ.
ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΤΥΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.
ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝΕΤΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΚΑΛΑ.
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΡΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου