By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΦΑΔΟ

ΥΛΙΚΑ:
  • 11/2Κ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η ΚΟΥΝΕΛΙ Η ΛΑΓΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ
  • 11/2Κ. ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ
  • 4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
  • 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
  • 4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • 4 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗ
  • 5 ΚΟΚΚΟΙ ΜΠΑΧΑΡΙ 
  • 3 ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ Η 1/2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΣΚΟΝΗ
  • 1/2ΠΟΤ. ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.
ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ 2-3 ΒΡΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου