ΥΛΙΚΑ:
ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΤΗ ΖΥΜΗ.
ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΖΥΜΩΣΕΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΡΙΞΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.
ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ 1 ΩΡΑ.
ΑΛΕΥΡΩΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΟΣΟ ΛΕΠΤΟ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ.
ΤΟ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΑ 2 ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
- 5 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ
- 21/2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
- 5 Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 2Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ
- 1/2Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΤΗ ΖΥΜΗ.
ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΖΥΜΩΣΕΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΡΙΞΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.
ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ 1 ΩΡΑ.
ΑΛΕΥΡΩΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΟΣΟ ΛΕΠΤΟ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ.
ΤΟ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΑ 2 ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου