ΥΛΙΚΑ:
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΓΑΛΑ.
ΕΧΕΤΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΡΥΖΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ.ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ.
ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΝΕΛΛΑ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
- 200ΓΡ. ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ
- 200ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
- 1200ΓΡ. ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
- 1200ΓΡ.ΝΕΡΟ
- 3Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΒΑΝΙΛΙΑ
- ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
- 3 ΑΥΓΑ
ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΓΑΛΑ.
ΕΧΕΤΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΡΥΖΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ.ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ.
ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΝΕΛΛΑ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
1 σχόλια:
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΡΙΖΟΓΑΛΟ.ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΥΦΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
Δημοσίευση σχολίου