ΥΛΙΚΑ:
ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ.
ΤΟ ΒΡΑΖΕΤΕ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΞΑΝΘΟ ΧΡΩΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΡΑΜΕΛΟΜΕΝΟ ΤΟ ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 60 ΛΕΠΤΑ.
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΠΑΡΟΡΙΖΑ.
- 1Κ ΣΤΑΦΥΛΙ ΣΟΥΛΤΑΝΙΑ ΜΟΝΟ ΡΩΓΕΣ
- 500ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
- 4 ΓΑΡΥΦΑΛΑ
- 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
- 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
- ΛΙΓΗ ΑΡΜΠΑΡΟΡΙΖΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ.
ΤΟ ΒΡΑΖΕΤΕ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΞΑΝΘΟ ΧΡΩΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΡΑΜΕΛΟΜΕΝΟ ΤΟ ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 60 ΛΕΠΤΑ.
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΠΑΡΟΡΙΖΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου