By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 11/2Κ. ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
  • 1/2Κ. ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΦΑΣΟΛΙΑ
  • 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 1/2 ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 11/2 ΚΟΥΠΑ ΝΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟ
  • 3 ΚΟΚΚΟΙ ΜΠΑΧΑΡΙ
  • 2 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΠΟ ΒΡΑΔΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΝΕΡΟΒΡΑΖΕΤΕ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΤΑΡΕΤΕ.ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.
ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΟ.ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

Δημοσίευση σχολίου