ΥΛΙΚΑ:
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΑΛΕΘΕΤΕ ΣΕ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ.
ΚΑΤΟΠΙΝ Η ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ Η ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΕΥΣΗ.
- 1 MEΓΑΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΑ'Ι'ΔΑΚΙΑ
- 100ΓΡ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 100ΓΡ. ΞΥΔΙ
- 100 ΓΡ. ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ
- 6 ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΕ ΛΑΔΙ
- 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
- ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ
- 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ
- ΠΙΠΕΡΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΑΛΕΘΕΤΕ ΣΕ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ.
ΚΑΤΟΠΙΝ Η ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ Η ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΕΥΣΗ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου