By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΖΑΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 500ΓΡ. ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
  • 2 ΠΡΑΣΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 4Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 4Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
  • 800ΓΡ. ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΑΣ ΖΕΣΤΟΣ
  • ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • 250ΓΡ. ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
  • 200ΓΡ.ΛΑΖΑΝΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΣΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΜΟ.ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΔΥΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ.
ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΤΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΠΡΙΝ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΙΕΡΑ.
ΨΗΝΕΤΕ ΣΚΕΠΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΑΛΛΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου