ΥΛΙΚΑ:
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ.Ο ΧΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΚΡΕΠΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΛΟ ΑΠΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.
ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΛΥΚΕΣ Η ΑΛΜΥΡΕΣ.
- 250ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ
- 500ΓΡ. ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
- 2Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
- 4 ΑΥΓΑ
- 1Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ.Ο ΧΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΚΡΕΠΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΛΟ ΑΠΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.
ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΛΥΚΕΣ Η ΑΛΜΥΡΕΣ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου