By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 1500ΓΡ. ΑΣΤΑΚΟ
  • 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
  • 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 1000ΓΡ. ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ Η ΚΟΝΚΑΣΕ
  • 100ΓΡ. ΚΟΝΙΑΚ
  • 500ΓΡ. ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ
  • 3-4 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ
  • 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • 250ΓΡ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΛΑΤΙ,10Κ.ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ.
ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ.
ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ.
ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ..
ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ.

ΤΗΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου