ΥΛΙΚΑ:
ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
ΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
- 100ΓΡ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 100ΓΡ. ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
- 50ΓΡ. ΑΣΠΡΟ ΞΥΔΙ
- 2Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΓΑΛΛΙΚΗ
- 1Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΝΤΙΖΟΝ
- 1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΑΣΠΡΟ ΞΥΔΙ
- 1Κ. ΓΛΥΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
ΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου