ΥΛΙΚΑ:
ΒΡΕΧΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΝΤΑΚΟ.ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΦΕΤΑ,ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ.
- 1 ΝΤΑΚΟ
- 3Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
- 100ΓΡ. ΦΕΤΑ ΚΟΜΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
- ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ
- 1Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΠΑΡΗ
ΒΡΕΧΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΝΤΑΚΟ.ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΦΕΤΑ,ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου