ΥΛΙΚΑ:
ΨΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥΣ.ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ.
- 1Κ. ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
- 3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
- 2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
- 2 ΛΕΜΟΝΙΑ ΧΥΜΟ
- 6 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
- ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΨΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥΣ.ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου