ΥΛΙΚΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΤΣΑΠ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΣΩΣ.
- 250ΓΡ. ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
- 3 ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
- 150ΓΡ. ΖΑΜΠΟΝ ΚΟΜΜΕΝΟ
- 2 ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ
- 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
- 6 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ
- 150ΓΡ. ΤΥΡΙ ΤΟΣΤ ΚΟΜΜΕΝΟ
- ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
- 6Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
- 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΕΤΣΑΠ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΤΣΑΠ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΣΩΣ.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου