By Άννα 2011. Από το Blogger.
RSS

Επισκέψεις

ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ:
  • 35-40 ΚΛΗΜΑΤΟΦΥΛΛΑ
  • 500ΓΡ. ΡΥΖΙ ΜΑΚΡΥΚΟΚΚΟ
  • ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
  • 2Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΔΥΟΣΜΟΣ ΞΗΡΟΣ
  • ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ
  • 1 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ
  • 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΕΑΝ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΑ ΖΕΜΑΤΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΤΑ ΖΕΜΑΤΑΤΕ ΓΙΑ  ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ.
ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ.
ΤΑ ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΤΑ   ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ , ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου